مشاوره حقوقی رایگان - قبر

با سلام
9 ماه پیش پدرم فوت کرده و پول قبرش را عمویم با میل خود پرداخت کرده، قبر 3 طبقه، 6 میلیون، در صورتی که برادرم توان پرداخت هزینه‌ی قبر را آن زمان داشت، اکنون به دلیل دعوا و مشاجره برادرم گفته،
سند قبرها را به من انتقال بده و پولشو بگیر، عمویم گفته نمیدم برو هر غلطی دلت میخواد بکن، اصلا برو جنازه‌ی باباتو از قبر بکش بیرون، جای دیگه دفنش کن،
آیا الان ما میتوانیم فقط قبر پدرمان را از او بخریم؟ به قیمت خرید یا به قیمت روز؟
ممنون از پاسخ‌گوییتان

پاسخ ها :

خرید قبر چند طبقه خرید قبر قبر