مشاوره حقوقی رایگان - منع اشتغال همسر

سلام ، همسر بنده در زمان عقد کارمند بوده است و در عقدنامه نیز شغل ایشان کارمند قید شده است ولیکن در شروط ضمن عقد صراحتا قید شده است که اشتغال به کار زوجه منوط به توافق طرفین می باشد ، می خواهم بدونم با این شرایط قانونا بنده می توانم از اشتغال خانمم جلوگیری کنم یا خیر ؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

سلام اگه شغلش برخلاف مصلحت خانوادگی یاحیثیت شما یاهمسرتان باشدبلی والاخیر.

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

ماده 1117 قانون مدنی:
شوهر می‌تواند زن خود را از حرفه یا صنعتی که منافی مصالح خانوادگی یا حیثیات خود یا زن باشد منع کند.