مشاوره حقوقی رایگان - منع اشتغال به کار

با سلام
همسر من در شهرستان در آموزش و پروش فرهنگی هستند. من در تهران کار میکنم و گواهی نشوز ایشان را از دادگاه خانواده دریافت کرده ام. آیا امکان منع اشتغال به کار ایشان با توجه به شغل ایشان وجود دارد. یا اینکه ایشان در شهر دیگر میتونند به شغل خود ادامه دهند.

پاسخ ها :

سعيده  لشكري

سعيده لشكري :

دروداگر دادگاه تشخیص دهد که ادامه کارایشان به زندگی مشترک لطمه وارد میکند بله