مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

زنم 3هفته است رفته به تهران چون با هم مشاجره کردیم حالا میگم بیا آشتی کنیم میگه چون بابام تازه فوت شده تو به من احترام نمی گذاری و منو زدی. در صورتی که دروغه و من میگم بچه امون واجبتره گناه داره برگرد و بر نمی گرده و رفته خونه دایییش لطفا من رو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.باتوجه به موقعیت همسرتان که نیازبه دلجویی والتفات بیشتری دارد,لازم است بیشترایشان رادرک کنی وبا تفاهم وجلب رضایت ایشان,جهت برگشت به زنذگی مشترک تلاش بیشتری نمایید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

زدن بانوان و همسران از جرایمی است که به شدت پیگیری و تعقیب میشود اجنتاب کنید .