مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

آیا شوهری که بیکاره درآمد نداره خونه نداره. بخاطر کتک کاری و شکستن دستش خانوم خونه رو ترک کرده (شوهر داد زده که دیگه حق نداری برگردی) کتک کاری و شکستگی توسط پزشک قانونی تایید شده. بعد از چندین ماه شوهر هیچ خبری از زن نگرفته باز شوهر میتواند بخاطر عدم تمکین از زن شکایت کند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر در دادگاه ثابت کنید کتک کاری کرده در پرونده تمکین می توانی. اعلام کنید امنیت جانی ندارید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی اگر شما از ایشان شکایت کیفری کنید ، حضوری تشریف بیارید دفتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه بیشتر توضیح داده می شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما باید امنیت جانی و خوف بدنی و جانی زیر یک سقف با زوج را اثبات نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت ثابت شدن در دادگاه میتوانید اعلام کنید به دلیل کتک کاری امنیت جانی ندارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود شما باید امنیت جانی و خوف بدنی و جانی زیر یک سقف با زوج را اثبات نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

این موارد را باید با شکایت و اظهارنامه و...ثابت بفرمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید همین دفاعیات را در دادگاه ارائه کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. در جلسه رسیدگی ب عدم تمکین کتک کاری و عدم امنیت خود را ثابت کنید و از خود دباعکنید. در این صورت الزامی جهت حضور شما در منزل نخواهد بود

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

شکایت ضرب و جرح کنید و با ارایه رای کیفری دعوی الزام به تمکین رد خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله زوج میتواند شکایت نماید ولی زوجه هم میتواند دفاع نماید که به علت ایراد ضرب و جرح و ترس و خوف جانی از زوج و عدم امنیت و ... حاضر به تمکین نیست و دعوای زوج رد خواهد شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شما باید امنیت جانی و خوف بدنی و جانی زیر یک سقف با زوج را اثبات نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بابت ضرب و جرح اگر حکم محکومیت قطعی بگیرید دعوای تمکین ایشان رد خواهد شد

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

باید امنیت جانی و خوف بدنی و جانی زیر یک سقف با زوج را اثبات نماید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله می تواند شکایت کند اما باگزارش پزشکی قانونی ازخود دفاع کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و سلام هر کسی می‌تواند شکایت کند در مقابل طرف شکایت باید با استفاده از دلایل و

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام دادخواهی و شکایت � هر کسی است و می‌تواند اختلافات پیش آمده را طی شکایت در محکمه مطرح نماید متقابلاً طرف شکایت نیز � دفاع داشته و می‌تواند با استناد به دلایل و مدارک موضوع مطروحه را برای دادگاه روشن نمایند رضا باید در این خصوص دفاع نماید تا تبرئه شوید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

زن می بایست بابت ضرب و جرح شکایت کند و رای محکومیت قطعی را بگیرد. در زمانیکه مرد دادخواست تمکین داد زن اظهار دارد که امنیت جانی نداردو آن رای را به عنوان دلیل ارائه بدهد.

مجید کوشکی نوری مطلق

مجید کوشکی نوری مطلق :

1- میتواند ولی در صورت اثبات موارد فوق بجایی نخواهد رسید.
2-اگر به زندگی علاقمند هستید شکایت نکنید
در غیر اینصورت با اثبات کتکاری و شکستگی علاوه بر حبس ایشان
میتوانید تقاضای طلاق کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام همین دفاعیات را در دادگاه ارائه نمایید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله می تواند ولی شماهم می توانید درمقام دفاع عذرموجه خودرا اعلام کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام می توانید همین دفاعیات را در دادگاه ارائه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اثبات دلائلی که نام بردید جهت رد تمکین اقدام نمایید