مشاوره حقوقی رایگان - سرقت توسط سرویس کار پکیج

با سلام و احترام
پکیج منزل خراب شد به سرویس کار پکیج زنگ زدم اومد و به جای درست کردن همانطوری که خراب بود با برداشتن پمپ پکیج بدون اطلاع و هماهنگی اقدام به سرقت وسیله روی پکیج کرده حالا هم تماس گرفتم تحویل بده اقرار کرده پمپ را برداشته بدون اطلاع و الان طلب پول کرده چه کار کنم لطفاً راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت عنوان سرقت می‌توان طرح شکایت کرد بدیهی است که هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بهتر است مسالمت آمیز حل و فصل شود چرا که چون تعمیر کار بوده ادعا می‌کند با رضایت شما بوده است