مشاوره حقوقی رایگان - سرقت قطعات خودرو توسط تعمیرکار

پیوست به پرسش قبلی اضافه می‌کنم که استاد مکانیک علاوه بر خرابکاری موتور ماشین بنده تا جایی که الان با خبر شدیم دو قطعه از لوازم ماشین بنده را به سرقت برده،خواستم بدونم که متن شکایت این سرقت را می‌توانم پیوست شکایت قبلی ک برای خرابکاری موتور ماشینم بوده، بکنم یا خیر؟
ممنون میشم که با مطالعه سوال قبلی و این سوال بنده را راهنمایی کنید ...
سپاس بیکران

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شکایت جدید مطرح نمایید و از
طریق معاون ارجاع ، درخواست نمایید که پرونده به همان شعبه ارجاع داده شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید نسبت به ادعای جدید شکایت نمایید و در یک شعبه رسیدگی خواهد شد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله درخواست رسیدگی تؤامان فرمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی میتوانید به تعزیرات و اتحادیه مربوطه هم شکایت کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر. سرقت موضوع کیفری دارد. و مورد قبلی خسارت حقوقی است.