مشاوره حقوقی رایگان - سلام. خیانت در امانت

میلنگ جهت تعمیر به تراشکاری دادیم اما بنا به گفته تراشکار میلنگ دزدیده شده تکلیف چیست؟ تراشکار هم وسیله مارا نمی‌دهد لطفا پاسخ دهید

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

تراشکار ضامن وسایلی است که به او سپرده میشود.

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

بابت دزدیده شدن میلنگ می توانید طرح دعوای حقوقی کرده و مثل یا قیمت میل لنگ را مطالبه کنید و در رابطه با ندادن وسایلتان توسط تراشکار می توانید علاوه بر طرح دعوای حقوقی ، طرح شکایت کیفری خیانت در امانت هم علیه ایشان طرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

استرداد وسایل را مطرح نمایید . شکایت خیانت در امانت نیز قابل طرح می باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مطمئن نیستید دزدی صورت گرفته باشد از تراشکار به جرم خیانت در امانت شکایت کنید اگر قبول دارید دزدی شده دادخواست خسارت به استناد مسئولیت مدنی و امین و مقررات مربوط به امانت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگرتواند سرقت و عدم تقصیر را ثابت کند مسولیتی ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر به صورت امانت به وی سپرد شده باشند. وی مسئول است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

تراشکار ضامن وسایلی می باشد که به وی سپرده شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شکایت خیانت در امانت را اقامه نمایید
و ابتدا به اتحادیه مراجعه نمایید