مشاوره حقوقی رایگان - پرینت چت در روبیکا

من با یک دختری چت کردم که دختر خاله شخصی هست که من را با چاقو زده و الان من و هم او شاکیه
شکایت اون سره این هست که من چت کردم جرم چت کردن چیست و یا اگر دیلیت اکانت بزنم در روبیکا باز پرینت پیام هام میاد بالا؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

تا زمانی که خود دختر ادعایی نداشته باشد هیچ جرمی اتفاق نیفتاده است و کند و کاو در این زمینه نیز ممنوع است