مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از تحصیل دختر در شهر دیگر

با سلام و خسته نباشید
دختری 15 ساله هستم که خانواده بسیار سختگیری دارم
پدرم همیشه دست بزن داشته و من این بین تا حالا صدمات روحی و جسمی زیادی ازش دیدم
ازین رو بسیار سخت گیر و مذهبی هم هست
دوست دارم برای فرار از خانواده هم که شده در یکی از دانشگاه های تهران تحصیل کنم اما میدونم که پدرم قرار نیست به من اجازه تحصیل در شهر دیگری رو بده و فقط اگه شهر خودمون قبول شم میگذارد
برای تحصیل در دانشگاهی که دوست دارم و اینکه از شهر خودمون برم به اجازه پدر نیاز دارم؟ اگه اجازه نده نمیتونم ؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

پدر ها قاعدتا از سر دلسوزي و حمايت از شما اقدام ميكنند
بهتر از مشاوره نماييد