مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله وکیل طلاق

سلام بنده حق طلاق و با سه شرط کامل دارم و این که اگر بخوام وکیل بگیرم برای طلاق مهریه و حضانت بچه هام ........ که هم مهریه ام 85سکه و هم حضانت دوفرزند دختر یکی دوساله و یکی دوماهه رو از همسرم بگیرم تا سن 9 سالگی هزینه وکیل چقد میشه؟ اینکه میتونم بدونه وکیل پیش برم و موفق بشوم؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بدون وكيل مگر مداوم در مشاوره با وكيل حاذق باشيد
و مادام با نظر وكيل اقدام و دفاع نماييد و لوايح لازم را وكيل براي شما نگارش نمايند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بخواهید با وکالت در طلاق اقدام کنید حتماً باید وکیل بگیرید