مشاوره حقوقی رایگان - هزینه شارژ ساختمان و خرابی و اضافه کردن وسیله و..

با سلام اگر مالکی در یک ساختمان چهار طبقه ای که هر طبقه دو واحدی باشد، دو واحد روبروی هم داشته باشد و این دو واحد را یکی کند از لحاظ قانون ساختمان ها_نحوه پرداخت شارژ این مالک چگونه باید باشد؟
ضمنا شارژ ساختمان به صورت واحدی محاسبه میشود.
با تشکر لطفا راهنمایی کنید البته قانونی.

پاسخ ها :

سعيد  سواري

سعيد سواري :

با سلام. چنانچه تبدیل دو واحد به یک واحد به اذن شهرداری محل بوده و پروانه ساختمانی ملک نیز این اجازه را بدهد، تغییر کاربری دو واحد به یک واحد شما را متمکن از پراخت یه حق شارژ می کند. به شرط آن که در سند مالکیت دو ملک که ادغام شده، این امر قید ( ادغام دو واحد) قید شده باشد.

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

دوواحد محسوب میشود ..چون معمولا شارژ به توجه به متراژ محاسبه میشه