مشاوره حقوقی رایگان - اشتغال زوجه بدون رضایت زوج

با سلام. زوجه من یک فروشگاه اینترنتی باز کرده است و کالا خرید و فروش میکند ، مشکل این است که از منزل به عنوان انبار کالا استفاده میکند . بنده راضی به شغل ایشان نیستم و ایشان نیز کوتاه نمی اید و نه از شغل خود کنار میکشد و نه به عنوان کمک به زندگی مشترک حاضر نیست بخشی از درامد خود را برای کاهش هزینه های زندگی صرف کند ، ایشان میگوید این سهم من است و باید این وسیله ها در گوشه خانه انبار شود . راه حل چیست ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید مانع شوید و زوجه چنین حقی ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما می‌توانید مانع این کار شوید در این هیچ شکی وجود ندارد
اما پیشنهاد می‌شود مشکل را توافقی حل نمایید که دچار مشکلات آتی نگردید