مشاوره حقوقی رایگان - اشتغال زوجه بدون رضایت زوج

با سلام
سه سال پیش همسرم بدون دلیل ترک منزل کرده و من الزام به تمکین نداده ام بعد از 7 ماه مجردی ازدواج مجدد نمودم همسر اولم مهریه اش را اجرا و دریافت داشت سپس نفقه معوقه و فعلا هر ماه نفقه دریافت میکند و در منزلی جدا زندگی میکند و من هم با همسر دومم زندگی میکنم و تحت هیچ شرایطی دلم راضی نیست که برگردد ایا میتواند از من بدون توافق من طلاق بگیرد؟ در شرکتی بدون رضایت من مشغول به کار میباشد چگونه میتوانم از کار او جلوگیری کنم؟ (البته بدون الزام به تمکین) اگر در شرکت یا سرویس ایاب و ذهاب یا در منزلی که اجاره کرده اتفاق بدی برایش بیفتد (مثلا نقص عضو یا فوت کند) ایا میتوانم علیه موجر یا راننده یا شرکت طرح دعوی کنم؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

باسلام با توجه به ازدواج مجدد شما در صورت امضا شروط سند ازدواج امکان طلاق به درخواست زوجه برای ایشان مهیاست در خصوص سوال دیگر منع اشتغال زوجه دارای شرایطی از جمله مخالف شان میباشد که به راحتی مورد پذیرش قضات قرار نمیگیرد