مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست ابطال قولنامه

با سلام.در شکایت جعل قولنامه خانه پدریمان توسط نوه در قرار نهایی دادسرا که توسط کارشناس نیز جعل تایید شده بود مجرمیت وجلب صادر شد ولی متاسفانه در شعبه کیفری با تبانی وکیل به با قاضی جوانی که دو سال سابقه قضاوت دارد به یک وصیت نامه دستنویس بدون شاهد استناد نموده و متهم را در شهرستان چالدران تبرئه و بدتر از آن در مرکز استان در تجدید نظر با این که قاضی شعبه جعل توسط کارشناس را قبول داشت ولی با دروغ های وکیل متهم که قولنامه را پدرش که فوت شده به او داده باز هم رای را تایید نمودند.حالا میخواهم شکایت حقوقی بدم برای ابطال قولنامه راه حل چیه وبه چه موردی اشاره کنم.با تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اظهارنظر دقیق نیازمند بررسی اسناد ومدارک است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست حقوقی مناسب مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق سایت اگر قصد تنظیم دادخواست رو دارید درخواست خود را ثبت نمایید