مشاوره حقوقی رایگان - جعل قولنامه

سلام شخصی از نزدیکان که قدیم امین بابام بوده کارای ساخت ساز ملک بابام انجام می‌داده پول از بابام می‌گرفته خلاصه رفته قولنامه ای تایپی به اسم بابام جعل کرده ملک سند کرده مخفیانه به ملک دست نمی زدن تا بابام متوجه نشه چون 15سال ملک فقط کمی ساخته شده هیچ کس توش نبوده داره خراب میشه دو تا سند گرفته سند اول به اسم مادرش بعد بلا فاصله به خودش انتقال داده الان بابام چون میخواست ملک ثبت کنه متوجه شد شکایت کرد کیفری کرد جعل مشمول مرور زمان شد موقوفی تعقیب بعد دو باره شکایت کرد منع تعقیب زدن شهود قولنامه میگن ما برگه ای که امضا کردیم این نبوده بی سوادهم هستیم تو شب هم امضا اش کردیم ما چیزی تحت عنوان قولنامه امضا نکردیم بما گفته شده این پایان کاره امضا کنید قسط ازاد میشه به شما پول می‌دیم برا همین از روی اعتماد امضا اش کردیم اصلا ازین معامله قولنامه اطلاع نداریم مسله را شهود جعلی طرف که میاره پیچیده کردن الان میشه شکایت حقوقی کنیم قولنامه سندا باطل شه بابت ملک بابام بدهکار قولنامه جعلی هم کار شناسی شده تو همون پرونده مو قوفی تعقیب که دادگاه از ثبت گرفت مونده قولنامه الان اونجاست طرف آدم واردی تو قولنامه جعلی از کار گرا امضا می‌گرفته ملکم. بنیاد مسکنی تا پای اونا را به دادگاه بکشانه خودش را تو جیه کنه چون گفتم در امر ساخت ساز امین بوده پول می‌گرفته از بابام ملک هم توی یک منطقه دور افتاده است شهود قولنامه حتی نوشته های بالای امضا را هم که به اسم اونا تو قولنامه جعلی نوشته شده قبول ندارند میگن مال ما نیست ما فقط پایان کار را بابت دستمزد امضا کردیم الان حقوقی میتو نیم قولنامه سندا را باطل کنیم یان ممنون

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام درخواست کارشناس جعل کنید از وکیل کمک بگیرین

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید با توجه به مستندات شکایت صحیح مطرح نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شکایتی که مطرح می‌نمایید با توجه به مدارک و مستندات باید باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مربوطه بایستی تحت بررسی قرار گیرند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پرسشی که شما مطرح کردید شامل چند بخش است که باید هر بخش آن را تک به تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است نه یک سوال ساده که جواب کوتاه و ساده به آن داده شود بلکه باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلب محتملاست است اگرچه نیازمند رویت اسناد است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید با توجه به مستندات شکایت صحیح مطرح نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست ابطال مبایعه نامه جعلی و به تبع آن سند رسمی

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

برای پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و مدارک است و مراجعه حضوری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طرح دعوی کنید.
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.
برای تنظیم دادخواست مناسب به دفتر وکیل مراجعه کنید.