مشاوره حقوقی رایگان - جریمه عدم صدور فاکتور از طرف تعزیرات حکومتی

سلام علیکم چند روز پیش بازرس اصناف به مغازه اینجانب تشریف آوردند و تقاضای فاکتور اجناس را نمودند وچون در آن زمان حضور فیزیکی نداشتم وهمسرم حضور داشت وایشان توجیه به امور فاکتورها نبود لذا بازرس اصناف با من تماس تلفنی گرفتند وفقط در حد تذکر یاد آور شدند وحتی عنوان نکردند که بنده به مغازه مراجعه کنم وفاکتورها را ارائه کنم بعد از چند روز تعزیرات بنده را هشت میلیون تومان به ناحق بابت عدم ارائه فاکتور جریمه کردند ومیگویند که حکم قطعی است وتا این لحظه پرداخت نکردم که این واقعا کم لطفی ونامهربانی است لطفا راهنمایهای لازم در این خصوص را بفرمایید چون در طول یک ماه هم این مبلغ از مغازه عاید نمی‌شود با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به دیوان عدالت اداری می‌توانید شکایت نمایید