مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک با وکالت کاری

سلام من و همسرم یک مغازه پیش فروش کرده بودیم که دفترچه خرید داشت وبه نام خانومم زدیم ایشون به علت مریضی بستری بودند و یک وکالت کاری به صورت دستی با امضا و اثر انگشت به من دادند تا من مغازه را فروختم درست است؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله برای فروش مشکلی نیست ولی کارهای اداری را نمیتوانید با سند عادی انجام دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

توافقات بین اشخاص طبق ماده 10 قانون مدنی معتبر است مگر انکه خلافش ثابت شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
میبایست وکالت محضری داشته باشید طرف مقابل برای انتقال به مشکل خواهد خورد