مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از وکالت کاری و انتقال ملک

با سلام
بنده بدلیل شرایط کاری وکالتنامه ای به همسرم دادم. پس از بازگشت از ماموریت متوجه شدم همسرم منزل بنده رو به 400 میلیون فروخته (ارزش ملک حدود 3 میلیارد هست) و با پولش بنام خودش ماشین خریده. بعد از یکماه که متوجه شد میخوام ازش شکایت خیانت در امانت کنم 400 میلیون به حساب بنده واریز کرده. با این اوصاف امکان شکایت خیانت در امانت مقدوره؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر با وکالت کاری که نمی تواند اقدام به فروش نماید

پرسشگر :

تو وکالت حق فروش اموال هم بوده منتها اومده یک دهم قیمت فروخته و با پولش برای خودش ماشین خریده

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

شما مطالبه حساب تصدی ایام وکالت بکن و بدلیل رعایت نکردن غبطه و صلاح موکل ازش شکایت خیانت در امانت کن

عبدالله قاسم نژاد آلاشتی

جناب آقای عبدالله قاسم نژاد آلاشتی :

سلام
شما باید دادخواستی با خواسته
حساب زمان تصدی وکالت مطرح کنید
تا مشخص بشه ایشان که وکالت داشته رعایت مصلحت و غبطه شما که موکلش بودید را رعایت نکرده است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام ،با وکالتی که به ایشان دادید بعید بنظر میرسد به نتیجه برسدشما ملک‌را به امانت به ایشان ندادید وکالت فروش دادید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
تحت عنوان انتقال مال غیر از ایشان شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درخواست فسخ معامله به دلیل خیار غبن افحش بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست حساب زمان تصدی وکالت بدهید و با اثبات این مورد که وکیل شما منافع شما را در نظر نگرفته قابل شکایت و پیگیری است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با وکالت کاری امکان انتقال ملک نیست موضوع را از جهت دیگر بر سی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر واقعا ملک شما سه میلیارد ارزش داشته باشد و مدت زیادی هم از زمان انعقاد مبایعه‌نامه نگذشته باشد خود شما میتوانید دادخواست اعلام تنفیذ فسخ معامله به علت خیار غبن و ابطال اسناد انتقالی و ابطال سند مالکیت صادره
به نام خوانده و رد عین
مال را به طرفیت خریدار و وکیل اقامه نمایید

ولی باید ابتدا حتما اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ معامله برای خریدار و وکیل ارسال نمایید و ...

و میتوانید شکوائیه کیفری بر علیه وکیل اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیانت در امانت محقق شده است و شما میتوانید به استناد مدارک خود شکوائیه تنظیم کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع فاقد وصف کیفری است وشما بعلت اینکه همسرتان مصلحت وصلاح شما رارعایت ننموده میتوانید ابطال وکالتنامه وبطلان نقل وانقال ملک را بخواهید

مهدي  داودي

مهدي داودي :

پس از تقدیم دادخواست حساب تصدی ایام وکالت و رسیدگی به آن شکایت خیانت در امانت به لحاظ عدم رعایت مصلحت موکل مطرح کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام خیر نیست ، بهتر است با هماهنگی وکیل اقدام شود

آرزومیری

سرکار خانم آرزومیری :

با سلام اگر اثبات بشه که رعایت مصلحت موکل نشده بله قابل پیگیری هست

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
محتوای وکالتنامه باید بررسی شود اگر اختیار فروش ملک را به او نداده باشی به جرم انتقال مال غیر میتوانی شکایت کنی.

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام با توجه به این‌که ایشان غبطه شما رو رعایت نکرده ، می‌توانید مطالبه ثمن معامله رو بر اساس ارزش واقعی ملک بنمایید مگر اینکه در وکالتنامه برخلاف این تصریح شده باشد

سیده سونیا هاشمی شیادهی

سیده سونیا هاشمی شیادهی :

سلام وقت بخیر
صرف دادن وکالتنامه دال بر مالکیت شخص نمیباشد و اینکه شما به ایشان چه وکالتی دادید نیز مهم است اینکه کاری بوده یا بلاعزل یا حق فروش داشته یا خیر...
ما فرض را در وکالت بلاعزل می‌گذاریم با حق توکیل به غیر و حق فروش...
در واقع این کمک را نباید اینجا مطرح کنم اما بسیار متاسف میشوم وقتی متوجه میشوم یک زن در زندگی از اعتماد همسرش سواستفاده میکند...
شما اگر صرفا فقط وکالتنامه بدون فروشنامه به همسرتان داده اید و چون این وکالتنامه فقط حق فروش به ایشان می‌دهد شما می‌توانید به صورت صوری یک مبایعه نامه به نامه یک شخص قابل اعتماد به تاریخ چند روز بعد از دادن وکالتنامه و قبل از سؤاستفاده همسرتان تنظیم کنید و اگر بتوانید همسرتان را راضی کنید ذیل مبایعه نامه را امضا بزند وبعد البته به همسرتان یک اظهارنامه بدهید و در آن اعلام کنید که با توجه به اینکه ایشان از معامله اطلاع داشته لذا ایشان دیگر وکیل در فروش نبوده و وکالتنامه باطل میباشد و هرگونه سواستفاده از این وکالتنامه به منزله کلاهبرداری و خیانت در امانت میباشد و یک شکایت کیفری کلاهبرداری و خیانت در امانت از ایشان مطرح کنید و یک دادخواست ابطال وکالتنامه و نیز یک دادخواست ابطال معامله فضولی را بدهید
من به دلیل برخی مسائل متاسفانه نمیتوانم دقیق و شفاف راهنمایی کنم شما در صورت نیاز به راهنمایی میتوانید به واتساپ اینجانب پیام دهید تا راهنمایان کنم البته صرفا فقط راهنمایی چون فرصت اخذ پرونده و وکالت را ندارم
موید و پایدار باشید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

وکیل در اینجا خیانت کرده است. می توانید از باب خیانت وکیل شکایت کیفری کنید. نه از باب خیانت در امانت. از جنبه حقوقی ، می توانید ابتدا اظهارنامه به خریدار بدهید مبنی بر فسخ معامله ، به علت خیار غبن. و بعد از 3 روز دادخواست تایید اعلام فسخ معامله به علت خیار غبن و استرداد مبیع و ابطال اسناد مالکیت را بدهید.

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

شماحتما بایه وکیل مشاوره کن
شمامیتونی ابطال معامله همسرت برای ساختمون روبکنی واین بهترازشکایت خیانت درامانت هست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
بله می توانید پیگیری نمایید

حسن شریفی فرد

جناب آقای حسن شریفی فرد :

سلام شما میتونید از این طریق از خانم تون شکایت کنید که نسبت به اون تعدی و تفریطی که انجام داده خسارت به شما پرداخت کنه چون رعایت مصلحت موکل را انجام نداده

یک وکیل :

با سلام
شما از دو حیث میتوانید موضوع امر را پیگیری کنید
1- حقوقی = میتوانید علیه شخص وکیل دادخواستی به عنوان ابطال وکالتنامه و مطالبه زمان حساب تصدی مطرح کنید و ب نظر میرسد با مطالعه دقیق اوراق و مدارک شما بتوان تایید فسخ معامله نیز از دادگاه صالح درخواست کنید.
2- کیفری = با توجه به اینکه مال برای فروش به وکیل سپرده شده بوده و ایشان با فروش به کمتر از قیمت واقعی موجبات ضرر به موکل را فراهم کرده با حصول شرایط دیگر بتوان تحقق خیانت در امانت توسط وکیل را اثبات کرد هرچند در این مورد رویه متفاوت است .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
طبق قانون وکیل باید مصلحت موکل را رعایت نماید لذا با مد نظر قرار دادن متن وکالت نامه عمل ایشان می تواند مصداق خیانت در امانت باشد .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک شما جهت برسی موضوع نیازمند توضیحات تکمیلی جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی است

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام ، به جای شکایت کیفری ، ابطال معامله صورت گرفته را به جهت عدم رعایت غبطه مطالبه کنید ، درصد موفقیت بالاست .

منا محمدی سام

سرکار خانم منا محمدی سام:

باسلام و وقت بخیر
بله , چرا که وکیل باید رعایت غبطه و مصلحت موکل خود را در هر حالت بنماید . ضمن اینکه خیلی سریع نیز میتوانید نسبت به فسخ قرارداد منزل خود با استناد به خیار غبن اقدام نمایید .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به سوال شما قبلا پاسخ داده شده

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وکیل باید مصلحت موکل را رعایت نماید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام بله درصورت وجود شرایط جرم خیانت در امانت امکان دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

فاطمه خان احمدی

سرکار خانم فاطمه خان احمدی :

واریز وجه ارتباطی به ارتکاب جرم انجام شده ندارد .اگر مشمول عنوان مجرمانه خیانت در امانت باشد طرح شکایت بلا مانع است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید از ایشان برای رعایت نکردن مصلحت موکل شکایت کنید