مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک با وکالت کاری توسط املاک و زورگیری امضاء

با سلام . مشاور املاک با وکالت کاری اینجانب به فرزندم ملک اینجانب را به فردی فروخته و پول را به پسرم داده و اینجانب را با زورگیری و تهدید به قتل وادار به انتقال و پرداخت دو فقره سفته تضمین انتقال به خریدار نموده اند اینجانب با تو به اینکه 73 سال دارم وتوان درگیری نداشته موضوع را به کلانتری انتقال دادم و آنها از عدم وجود شاهد پرونده را رد کرده اند. اینجانب چه کار باید بکنم مشاور املاک تاوان کلاهبرداریش را بدهد. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

وکالت کاری نمیتوان ملک را بفروشد شکایت فروش مال غیر علیه پسرتون مطرح کنید و تهدید