مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

با سلام و خسته نباشید. من قبلا به مواد مخدر اعتیاد داشتم و برای ترک به کمپ رفتم در همان زمان همسرم درخواست طلاق داده بود بعد از برگشتم از کمپ به دادگاه رفتم و با دادن تعهد خانمم قبول کرد که برگرده ولی بعد چند وقت دوباره شروع به مصرف کردم و خانمم دوباره درخواست طلاق توافقی داده و الان فقط امضا در محضر برای صیغه طلاق مونده که همه چیز تموم بشه برای اینکه بتوان صیغه طلاق را عقب بندازم چیکار میتوانم شاید در این مدت بتوانم خانمم رو راضی کنم که یه فرصت دیگه بهم بده

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به محضر جهت امضا طلاق توافقی نروید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر طلاق توافقی است که می‌توانید کلاً آن را قبول نکنید