مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سایت فروش اینترنتی کلاهبردار

سلام وقتتون بخیر. من یک ماه پیش از یک سایت فروش لباس خرید کردم و این سایت نه لباس رو فرستاد نه به پیامها جواب میده. کامنتهای پیج اینستاگرامشون رو چک کردم و دیدم فقط من نیستم که سفارشهام ارسال نشده و سفارشهای هیچ کس رو ارسال نمی کنن و کامنتها رم فوری پاک می کنن. پیج این سایت هم با فالور بالا در اینستاگرام فعاله. میخواستم ببینم راهی وجود داره که بشه ازشون شکایت کرد و جلوی این کلاهبرداری رو گرفت که افراد کمتری ضرر کنن؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
از طریق سایت پلیس محترم فتا می‌توانید اقدام به شکایت کنید یا از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت کنید تا در دادسرای جرایم رایان این موضوع بررسی شود