مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم قبل فوت

درود.13 فرزند 6برادر 7 خواهر. به طور سنتی پدربزرگم اعتقادی به دختر نداشته و ندارد بالای 80 سن و مادربزرگ هم کمی کمتر.برادرها بی سروصدا پدر رو راضی میکنن که قبل فوت تکلیف اموال معلوم شده.زمینی کشاورزی پنج شیش هکتار و هشتصد متر خانه 15 میلیارد پول زمین و پنج میلیاردم خونه .ولی جوری پیش بردن که پدربزرگم زمین و به پسرها و خانه به دخترها.قبل این ها هم کلی خوردن و بردن با عناوین مختلف... حرف اینه قبل فوتشون حق فروش ندارن ولی زمین کشاورزی و تو بنگاه املاک به نام پسرها کرده.اون هم با این عنوان که مثلا پسر ها از پدر خریدن.نه به عنوان ارث.همه دخترها ادعای اجحاف شدن و ناحق بودن تقسیم پدربزرگ دارن.قانونن چی میشه آخرش بعد فوت میشه کاری کرد....... لطفاً پاسخ بدید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر کسی در زمان حیات اختیار اموال خود را دارد و می تواند اموال خود را به نام هر کسی که خواست انتقال دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما اگر بتوانید حجر ایشان را اثبات کنید می‌توانید درخواست ابطال بدهید