مشاوره حقوقی رایگان - درخواست هزینه های خرج شده در مغازه

با سلام و عرض ارادت
در سال 65 مغازه ای ( مخروبه ) را بصورت سرقفلی به مبلغ 130هزار تومان از مالک در بنگاه تحویل گرفتیم
عدم توجه قاضی دادگاه بدوی به مدارک موجود در پرونده شامل :
1-علیرغم اینکه مبلغی بابت خرید مغازه در جریان حراج پرداخته بودم
2- بدلیل نم و رطوبت مغازه مالک گفت کرایه را صرف تعمیرات کن و از انطرف شکایت کرد
3- گرفتن تامین دلیل در خصوص تعمیرات مغازه بدلیل نم و رطوبت جاری بودن اب
4- بدلیل نم و رطوبت مغازه مدتها تعطیل بوده که در این اوقات اجراییه و حکم تخلیه تحویل ما نشده بود (الصاق)
به دلیل عدم پرداخت کرایه در سال 96 ورثه مالک حکم تخلیه را گرفتند و ما مجبور به تخلیه شدیم (حکم قطعی)
برای دریافت هزینه های امتیاز برق (بنام ما) دو خط تلفن گچکاری و موزاییک کاری و برقکشی کامل درب و ویترین پلکان و ......
فوق بایستی چه اقدامی صورت دهیم
ناگفته نماند بعد از تخلیه ما بلافاصله مغازه را تعمیر اساسی نمود و به کرایه داده است

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛ در خصوص املاک دارای سرقفلی قانون خاص حاکمیت داشته و مالک سرقفلی گرچه ممکن است ارزش سرقفلی ایشان از اصل ملک بالاتر باشد اما امکان انجام هرگونه تصرف را در ملک نداشته و تصرفات بایستی صرفا بر طبق قانون باشد و مواردی از قبیل بازسازی، انتقال به غیر، تغییر شغل و ... میتواند باعث شود مالک با توجه به قانون حکم تخلیه و فسخ قرارداد سرقفلی را از دادگاه کسب نماید که در موضوع مطروحه ظاهرا به همین صورت اقدام شده است .
در کلیه امور حقوقی پیشنهاد می گردد قبل از هر اقدامی از مشاوره وکیل دادگستری استفاده نمایید. همچنین چنانچه پاسخ بنده برای شما مفید بود و درصورت نیاز به خدمات حقوقی اینجانب با بنده تماس حاصل نمایید. سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09123700383