مشاوره حقوقی رایگان - حق حبس چیست ؟

سلام

حق حبس خانم چیست ؟

ممنون میشم اگر براتون مقدوره روان توضیح دهید تا بنده حقیر متوجه شوم ؟؟

بنده اقا هستم

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

سلام حق حبس خانم یعنی اینکه می تواند تاقبل ازگرفتن مهریه ازوظایف همسرس امتناع نماید به تعبیری دیگر ازتمکین امتناع ورزد

پرسشگر :

ببخشید مثلا منکه خانومم 50 عدد سکه خانومم هستش تا 50 عدد رو نگیره اجازه دارد تمکین نکند یا این که دادگاه نوشته برای ما هر شش ماه یک سکه من سکه اول رو بدم باید از حق حبس بیاد بیرون و تمکین کنه ممنون میشم کمک کنید ؟؟

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

چنانچه زوجه باکره باشد این حق رو خواهد داشت تا تمامی مهریه رو دریافت نکرده تمکین نکنه، و تقسیط مهریه مانع این حق نیست و تا مهریه رو بصورت تمام و کمال دریافت نکرده می تونه تمکین نکنه

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
حق حبس زن یعنی اینکه زن می تواند تا اینکه مرد مهریه پرداخت نکند از تمکین استنکاف کند و باشوهرزندگی نکندبه خانه شوهر نرودو ارتباط جنسی برقرارنکند
ولی بااولین تمکین وارتباط جنسی دیگر حق حبس ازبین میرود وباید تمکین کند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است به کتاب های حقوقی مراجعه کنید یطور کامل توضیح داده شده است

یک وکیل

سلام طبق برخي مواد در قانون مدني و قانون حمايت از خانواده :
دوران دوشيزگي يا همان عنوان مرسوم ، دوران عقد ، دختر ميتواند بدون نياز به تمكين از شما نفقه مطالبه كند ضمن اينكه مهريه هم حق مالي ديگريست كه در هر مقطع زندگي مشترك از طرف ايشان قابل مطالبه است
همچنين مي تواند از حق حبس خود ( ملزم به تمكين نيست تا مهريه را تمام دريافت كند) نيز استفاده كند

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام. حق حبس مخصوص دوشیزگان است. یعنی بعد از عقد زوجه میتواند از نزدیکی با مرد ممانعت به عمل اورد تا زمانی که زوج مهریه ایشان را پرداخت کند. به شرط اینکه هیچ گونه نزدیکی نداشته باشند به محض وقوع اولین نزدیکی این حق از بین رفته و زوجه دیگر حق حبس نخواهد داشت