مشاوره حقوقی رایگان - رفع ابهام پرونده حقوقی

سلام وقت بخیر. بنده یک پرونده حقوقی دارم که بعد از دو سال به اجرای احکام رفت ولی قاضی اجرای احکام گفت که شما اشتباه شکایت کردین و این رسیده به ناکجا اباد ! ( موضوع یکی از ادارات ) حالا قاضی تجدید نظر کمیته مسکن رو محکوم کرده ولی چون خارج از اداره این کمیته رو کارمندای اون اداره تشکیل دادن حالا میگن هیچ ربطی به اداره نداره . از اون طرفم قاضی میگه چون این کمیته شخصیت حقوقی نداره پس نمیشه محکومش کرد! اولا اینا که کلاهبرداری کردن ما از کجا بدونیم که این کمیته مسکن واقعیت دارد یا نه . در ضمن اعضای کمیته هم الان مشخص شدن . قاضی پرونده رو پس فرستاده برای تجدید نظر که رفع ابهام بکنه . حالا قاضی تجدید نظر دو ماهه پرونده رو گذاشته اصلا نگاشم نکرده ! چهار بارم رفتم ازش خواهش کردم ! حالا سوال من . اولآ امکان دارد که طبق گفته قاضی اجرای احکام این پرونده بی نتیجه مختومه شه؟ دومآ . من از کجا باید پیگیری کنم که قاضی تجدید نظر زودتر جواب رفع ابهام رو بدن و ببرمش اجرای احکام؟؟؟ لطفا جواب این دو سوال رو بفرمایید ممنونم.

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بله امکان دارد رای صادره در عمل قابلیت اجرایی نداشته باشد و بدون اجرا مختومه شود.اگر از قاضی شکایت دارید و تصور می کنید که مرتکب تخلفی شده اند باید به میدان پانزده خرداد دادگاه انتظامی قضات مراجعه کنید و علیه قاضی مذکور طرح دعوی کنید.اما قبل از این اقدام با یک وکیل موضوع را درمیان بگذارید و مدارک خودتان را به او نشان دهید و از ایشان مشاوره بگیرید.