مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از ضعف نفس مادر

عرض خسته نباشید
در دادگاه بدوی به تشخیص و رای بازپرس ویژه آگاهی پرونده به نفع خوانده به تجدید نظر روانه شد
در دادگاه تجدید نظر ظاهرا در زمان نبودن قاضی دفتر ایشان رای دادگاه بدوی را تایید و پرونده را مختومه اعلام کردند!
با درخواست وکیلمان پرونده به ساختمان تجدید نظر کل ( حالت فوق العاده ) قرار گرفته ولی متاسفانه 2 ماه است جوابی از آن ریاست محترم نگرفتیم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید پیگیری کنید تا علت اطاله دادرسی بررسی شود