مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از ضعف نفس مادر

درود.فرزندی بامکر ونیرنگ بطور پنهانی دور از چشم باقی ورثه، از مادربیمار خود که دچار الزایمر وفراموشی و بیسوادی واختلال بینایی وشنوایی و... بوده امضا و وکالت میگیردو سال بعد که مادر دچار سرطان پیشرفته بوده وپزشکان جوابش کرده بودند وبا مرگ دست وپنجه نرم میکرده،این اولاد بی صفت ملک مادری را با توجه به وکالتی که ازقبل از مادر داشته بطور پنهانی بنام خودش میزند وچند روز بعد ،مادر فوت می نماید و ورثه بعد فوت مادر هنگامی که آن فرزند قصد فروش ملک مادری را به صورت پنهانی داشته ، متوجه این عمل وقیحانه شدند وبرای حجر مادر اقدام کردند وتوانستند حجر مادر را در زمان سرطان وقبل سند بنام زدن از طریق دادگاه بگیرند .سوال:
-آیا سند قطعی باطل میشودو ملک به تمام ورثه برمیگردد؟
-برای کلاهبرداری وسوء استفاده از ضعف نفس مادر با چه عنوانی میتوان از وی شکایت نمود تا به سزای عملش برسد؟
-آیا میشود تا باطل شدن سند قطعی از دادگاه درخواست پلمپ کردن ملک مادری که پاتوق وی ورفقای نابابش هست نمود؟
-این نابکار 4سال از ملک مادری که حق همه ورثه بوده بنام ملک شخصی خود استفاده میکرده واجازه رفت وآمد به دیگر ورثه را نمیداده !!این حکمش چیست ؟وبا چه عنوانی میشود از وی خسارت مادی ومعنوی این 4 سال را گرفت؟؟اگر مارا راهنمایی کنید ازشما ممنون میشم.

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

درصورت اثبات حجر ابطال معاملات محجور را بدهین

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله سند باطل‌می شودبه بنام‌مالک‌اولیه برمیگردد.به‌عنوان وراث و قائم مقام‌مادر به عنوان فروش مال غیر شکایت کنید.دادخواستوخلع ید مشاعی دهید.اجرت المثل‌ایام تصرف بعد از فوت مادر قابل مطالبه است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طرح دعوی کنید و اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکان ابطال انتقال سند رسمی مالکیت وجود خواهد داشت
زیرا وکالتنامه با اثبات حجر موکل منفسخ میگردد

و شما باید دادخواست اعلام بطلان معامله ( اعلام بطلان عقد وکالت ) و ابطال سند ( ابطال وکالتنامه ) و دستور موقت فوری مبنی بر جلوگیری از نقل و انتقال ملک را به طرفیت وکیل اقامه نمایید
و شما باید به دادنامه صادره مبنی بر ‌حجر موکل استناد نمایید
امکان اقامه شکوائیه کیفری وجود خواهد داشت
بهتر است به وکیل مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که حج اثبات شود سند ابطال و به حالت قبل برمی‌گردد ولی تحت فروش مال غیر امکان شکایت وجود دارد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از تاریخ حجر مادر، وکالتنامه منفسخ می‌شود و هر معامله انجام شده باطل خواهد بود.
همچنین شما می‌توانید دادخواست به خواسته مطالبه اجرت‌المثل ایام تصرف را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

با توجه به شرایطی که فرمودید می توانید اقدامات قانونی انجام دهید از جمله ابطال سند