مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم لایحه

ما یک ملک هم حدود شش ماه پیش برای قالیشویی اجاره کرده بودیم که تو قولنامه هم قید شده بود که فقط دو رشته یکی برای برای باسکول صاحب ملک و یک رشته هم برای مستاجر دیگه ببرن اما بعد گذشت یک هفته که ملک تحویل گرفتیم صاحب ملک دبه کردند و گفتند یک مستاجر دیگر هم میخواهیم بیاریم و برق سه فاز میخوان ببرن اما ما به دلیل اینکه کنتور برق جوابگوی این میزان جریان برق نداشت ( هم به گفته کارشناس برق خود ایشان هم کارشناسی که ما اوردیم) مخالفت کردیم و هم چنین به خاطر خسارت وارد نشدن به دستگاه ها و هم چنین اختلاف بر سر صورتحساب مخالفت کردیم اما ایشان به اصرار قصد کابل کشی و بردن برق داشتن که به درگیری منجر شد و ایشان چند نفر اراذل با چاقو و قمه فرستادن سر ما و وارد ملک اجاره ای ما شدن و با قمه و چاقو مارو زدن و الان هم چندین پیگیر شکایتمون هستیم و نامه پزشک قانونی و شاهد هم بردیم اما نمیدونم چرا این هارو بازداشت نمیکنند خواستم یک لایحه ای تنظیم کنیم میشه راهنمایی کنین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با سایت همکاری و ارتباط برقرار کنید تا برای شما لایحه تخصصی تنظیم گردد توسط همکاران سایت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
برای تنظیم لایحه دفاعیه به وکلای سایت مراجعه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید وکیل بگیرید
یا از طریق دادراه با من تماس بگیرید تا راهنمایی کنم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق صفحه اصلی سایت تنظیم لایحه درخواست خود را ثبت کنید