مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل ضرب و جرح زوجه

سلام خسته نباشین.من شوهرم دست بزن داره بد دهن هست و مدام توهین میکنه و به من میگفت کنیز .درست به من پول نمیده و خیانت میکنه من اسکرین پیام هاشو هم دارم .حدود یک ماه پیش به خاطر سونوگرافی که دکتر برای من نوشته بود میخواستم برم من رو زد گوشیم را شکوند و من رو به خونه پدرم اورد گفت نمیخوام دخترت رو .من هم رفتم پزشکی قانونی شکایت کردم دفعات پیش هم من رو زد ولی شکایت نکردم .حالا نمیدونم چیکار کنم با همچین مردی که حتی پشیمونم نشده و میگه زنم که زنمه زدم که زدم .طلاق هم نمیدم مهریه هم نمیدم چجوری باید من ثابت کنم و با حقوق مالی طلاق بگیرم

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام مهریه را از طریق دفتر ازدواج اجراییه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق شما به قوت خود باقی است و قابل پیگیری است و مطالبه
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

اگر مجدد تکرار شد َطرح شکایت نمایید همواره با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید و...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
در خصوص مسائل خانواده با متخصص خانواده صحبت نمایید
از نظر حقوقی شما برای مطالبه مهریه نفقه شکایت کیفری طلاق و سایر موارد حق دارید سالی بود در خدمت شما هستم