مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات با فرزندان بعد از طلاق

با سلام
من به صورت توافقی از شوهرم جدا شدم و مهریه رو هم بخشیدم تا حضانت دختر 4 ساله ام رو داشته باشم و دختر 8 ساله ام رو هم هر هفته 2 روز ملاقات کنم متاسفانه چون شناخت و آگاهی از کارهای حقوقی و قضایی نداشتم روزی که به دفتر خانه مراجعه کردیم تا وکالت بهم بده برای انجام کارهای طلاق نمیدونم چرا دفتر خانه که از اشناهای شوهرمم بود گفت یه وکالت هم من به شوهرم بدم و گفت متنش یکیه فقط امضا کنید منم نخونده امضا کردم و رفتن برای مشاوره بعد مدت مشاوره هم رفتم که درخواست طلاقو ثبت کنم گفتن شوهرم اقدام کرده منم منتظر روز دادگاه شدم ولی روز دادگاه رفتم دیدم حکم صادر شده و داخل حکم نوشته حضانت بچه ها با توافق وکیل زوجه به پدر رسیده و ملاقات هم توافقیه ولی منک وکیلی نگرفته بودم
رقتم دفتر وکیلی که از طرف من امضا کرده بود گفت شوهرم با وکالتی که داشته اونو گرفته و برگه رو امضا کرده رفتم دفتر خونه گفتم این چه وکالتیه گفت دیگه خودت امضا کردی ولی متن وکالتی که من گرفتم با وکالتی که دادم یکی نیود گفت دیگه باس میخوندیش
الانم توافق که داشته هفته ای یک 4 ساعت بوده اما الان گیر داده که من خائنم و تهمت زده بهم و سر همین میگه هر ماه 2 ساعت بیا کلانتری یا دفتر امام جمعه بچه هارو ببین
من چکار باید بکنم تورو خدا کمکم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید طبق آنچه رای دادگاه بوده بچه ها را ملاقات کنید اگر همسرتان مانع میشوداز طریق دادگاه صادر کننده حکم پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر است که شما آرای خود را ارسال نمایید تا مطالعه شود حق ملاقات برای شما محفوظ است نگران نباشید