مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

درود. 10 سال پیش با خانمی ازدواج کردم با درآمد متوسط و تغییر شغل دادم و درآمدم 100 برابر شد البته پوستم کنده شد و با سختی زیاد به این رشد رسید
به دلیل مشغله زیاد و رشته تحصیلی همسر سابقم حسابداری بود برای کمک به من کم کم تمامی مسائل پولی و مالی و بانکی و حسابها و کارتهای بانکی و دسته چک را به عهده گرفت و من هم بیرون از خانه تمامی مسئولیت فروش و بازاریابی و تهیه جنس تا فروش را به عهده گرفتم و تقسیم کار کردیم و کمی بعد با درآمدمان ویلا و ماشین لوکس و چندین قطعه زمین و احداث سردخانه برای کارمان و یک ویلای دیگر و چند دستگاه نیسان برای گسترش کارمان و خلاصه سرمایه اضافه کردیم و تمامی سندها را همسر سابقم بعد از تسویه حساب و پایان اقساط مال خریداری شده به نام خودش سند تنظیم کرد و به بهانه گاوصندوق در خانه پدرش همه مدارک را نگه میداشت تا وقتی که من گیر دادم به اینکه سندها را بیاورد ایشون رفت منزل پدرش و گفت طلاق میخاد.
بعد از چند روز کش مکش بالاخره مادرش به من گفت شرط برگشتن به خانه دخترم یک وکالت در طلاق بلاعزل است و من بخاطر فرزند کوچکم چشم پوشی کردم و قبول کردم و به محض دریافت وکالت ایشون برای طلاق اقدام کرد و مرا مجبور به طلاق توافقی در ازای برگرداندن بخشی از اموالم به من.
در نهایت ایشون طلاق توافقی انجام دادی و ایشون از تعهد خودش سرباز زده
در ضمن با اطلاع دقیق از مسائل محرمانه شغلمان با دروغ گفتن در رابطه با ادامه همکاری من با کارخانه توانست متقاعدشان کند بنام او قرارداد جدید بنویسند و عملا من کنار گذاشته شدم
الان ایشون دارو ندار من را گرفته حتی شغلم و من نمیدانم چه بکنم. راهنماییم کنید لطفا

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

باید حضوری بررسی شود و در صورت وجود مدارک می توانید اموالتان را پس بگیرید