مشاوره حقوقی رایگان - میزان عیدی و سنوات کارگران روزمزد

سلام...بنده از اواسط اردیبهشت در یک فروشگاه زنجیره ای به صورت روزمزد مشغول به کار بوده ام ... بدون هیچ گونه قرارداد و بیمه ای ... الان که اخر سال هستش بهم گفتن عیدی و سنوات شامل شما نمیشه چون قراردادی نداشتی .. ایا واقعا درسته یا اینکه باید به تعداد روزهایی که کارکردم مبلغ سنوات و عیدی من محاسبه بشه ... لطف کنین راهنماییم کنین ... درضمن میزان حقوقی که بهم میدادن مبلغ18/068/810ریال بوده...اگه بهم عیدی بدن یا سنوات دقیقا چه میزان بهم باید بدن؟؟؟

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام نداشتم قرارداد دلیل بر عدم رابطه کارگری و کارفرمایی نبوده ، لذا تمام امتیازات قانون کار شامل شما خواهد شد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به شورای حل اختلاف کارگری شکایت کنید و عیدی به شما تعلق میگیرد