مشاوره حقوقی رایگان - راجع به خسارت تصادف با ماشین

سلام من چند وقت پیش تصادف کردم با یک ماشین دیگه افسر راهنمایی طرف مقابل رو مقصر دونست و بیمه نامه و کارت ماشینشو داد به من ولی الان خودش جواب نمیده من باید چکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.ابتدا تقاضای تامین دلیل باجلب نظرکارشناس برای 1-ترسیم کروکی فرضی2-برآوردخسارات وارده وافت قیمت راازشورای حل اختلاف بخواهید وپس ازدریافت نظریه کارشناس ,دادخواست مطالبه خسارات وارده به خودرو راتقدیم نمایید.