مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام و کمال تشکر از عزیزانی که وقت میزارید
طبق انحصار وراثت، پدر و مادر بزرگ پدریم از خانه ای پدر مرحومم که ساکن آن هستیم ارث میبرٌدند ( چون پدرم قبل از والدینش فوت شد ) در زمانی که پدر و مادر بزرگم در قید حیات بودند برای سهمشان از خانه هیچگونه ادعایی نکردند و ما هم هیچگونه وکالتی از انها مبنی بر بخشیدن سهمشان نداریم و همچنان در آن ساکنیم، برا گرفتن سند خانه به نام مادرم نیاز به امضا و وکالت وراث پیدا کردیم. سوال من این هست که اکنون از این خانه به وراث پدر و مادر بزرگم که در قید حیات نیستند یعنی (عمو ها و عمه ها ) سهم میرسد ؟ یا نه فقط همسر و فرزندان پدرم ارث میبرند ؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.سهم پدربزرگ ومادربزرگ ازاموال پدرمرحومتان به فرزندانشان که درزمان فوت آن دونفر,زنده بودندبه نسبت پسر دوبرابردختر, میرسد وفرزندان عمو وعمه که فوت نمودند,انچه که ازپدر یامادرشان به ارث رسیده ازاموال پدرتان را به ارث می برند.