مشاوره حقوقی رایگان - صلح زمین به فرزند

باسلام. پدرم در زمانی که در قید حیات بودن قطعه زمینی را به بنده داده است و من چند سال پیش آن را فروخته ام ولی در صلح نامه شرط شده که در قبال گرفتن زمین مذبور دیگر حقی در ارثیه و سایر اموال پس از مرگ ایشان ندارم . حال آیا شرط جایز و نافذ و مشروع می‌باشد؟
واگر نافذ نیست آیا وراث می‌توانند در مورد زمین فروخته شده ادعای ارث نمایند

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه باید مدارک گفته شده توسط شما را رویت کنیم و سپس نظر قطعی دهیم

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
کسی نمی تواند دیگری را از ارث محروم کند و وصیت نیز نسبت به یک سوم اموال نافذ است.
اگر در زمان حیات صلحنامه تنظیم شده باشد معتبر است و وراث نمی توانند آن را انکار کنند.
در هر حال مدارک شما باید حتما بررسی شود.