مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

درود
حدود یک سال پیش من 3ماه از بیمه بیکاری استفاده کردم بعد از 3ماه متوجه شدم بازرس بیمه حضور من رو 5روز بعد از ترک کار رد کرده در صورتی که اصلا مشغول به کار نبودم و فرم حضور رو امضا نکردم و بیمه بیکاری من قطع شد و نامه ای برام فرستادن که باید مبلغی که تامین اجتماعی به من پرداخت کرده رو پس بدم
با پیگیری من در همون زمان به نتیجه ای نرسیدم (کارمند تامین اجتماعی با کارفرما هماهنگ شده و یه لیست بیمه رد کرده یعنی من 5روز بیکاری گرفتم و بعد از اون توی اون فروشگاه مجدد مشغول به کار شدم)
بعد از یک سال امروز از تامین اجتماعی با من تماس گرفتند که باید مبلغ بیمه بیکاری که پرداخت کردند رو پس بدم در غیر این صورت حساب یارانه و حساب یارانه معیشتی رو مسدود میکنن (اصلا یارانه و یارانه معیشتی دریافت نمیکنم)
میخوام بدونم میتونن حساب بانکی. وسیله نقلیه یا ملک رو وصول مطالبه کنن؟ و من چه کاری میتونم انجام بدم؟

پاسخ ها :

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام بله میتوانند دادخواستبده دیوان عدالت اداری برعلیه تامین اجتماعی