مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه

با سلام
پدر بزرگم فوت شده واحدی از ورثه محجور میباشد. و تقسیم ترکه بین ورثه صورت گرفته است ولی تحریر ترکه نشده است و خیلی از اموال منقول و غیر منقول در پرونده تقسیم ترکه منظور نشده است هشت سال از پرونده تقسیم ترکه میگذرد ولی بین ورثه اموالی تقسیم نشده است. آیا بدلیل اینکه بین ورثه محجور میباشد و مطابق ماده 208،209 امور حسبی میبایست تحریر ترکه انجام میشد که در نهایت خیلی اموال در تقسیم ترکه منظور نشده است، آیا میتوان با وجود اینکه سالها از حکم تقسیم ترکه میگذرد، تقسیم ترکه را باطل نمود یا دادستان بعنوان مدعی العموم میتواند دستور ابطال تقسیم ترکه را بدهد. ممنون.

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بله می توان به این تقسیم معترض شد و تقاضای اعلام بطلان آن را مطرح کرد خصوصا اینکه در بین وراث محجوری بوده اند