مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد زوج

با سلام بنده به همسرم وکالت طلاق دادم که خودش بره طلاقش رو بگیره خواستم بدونم اگه اون اقدامی نکنه برا طلاق من میتونم از دادگاه نامه بگیرم و مجددا ازدواج کنم با تشکر

پاسخ ها :

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

برای ازدواج مجدد باید اجازه دادگاه را داشته باشید دادگاه به استناد حکم الزام به تمکین می تواند اجازه دهد

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام
باید در ابتدا دادخواست تمکین زوجه روبدین وپس از طی مراحل اجرایی، دادخواست ازدواج مجدد تقدیم کنین

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید شخصا دادخواست طلاق دهید که دراین صورت در صورت عدم بذل مهریه و… باید آن را بپردازید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر مگر زوجه ناشزه باشد و شما شرایط را داشته باشید