مشاوره حقوقی رایگان - اتهام فحاشی

با سلام به بنده اتهام فحاشی زدن به این طریق که خط مال کسی دیگر هست و اصلا نمیشناسمش و با خط این آقا فحاشی در ایتا صورت گرفته و دوبار گوشی بنده گم شد و پیداشد
بااین که در پرونده به عنوان مطلع بودم اما قاضی من رو تهدید به مصادره کرد این طرف هم سپاهی همه جا آشنا داره وفکر کنم گوشیم دست شاکی داده بودن چون متوجه شدم هم مبلغ بالا براش شارژ گرفته وهم آهنگ پیشواز اگر پاپوش دوخته باشن چطوری اثبات کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید ادعای شما مبنی بر مفقود شدن تلفن همراه اثبات گردد
و باید مشخص گردد که خط تلفن همراه به اسم چه شخصی است و

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم زمانی که گوشی شما مفقود می‌شود ضرورت دارد اعلام سرقت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا ابتدا مالک سیم کارت مسئول هستیم مگر اینکه اثبات نماید که از این موضوع اطلاع نداشته است