مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی- تهدید به قتل

با سلام خدمات وکلای عزیز ومحترم
همسایه ای دارم که در پاگرد ورودی آپارتمان تک واحدی و در محل رفت وآمد عمومی بدون اجازه مدیرآپارتمان وساکنین دوربین نصب نموده است که بنده به وی اعتراض نمودم که با فحاشی وتهدید به قتل وی از طرف وی وهمسرش برای خود وهمسرم مواجه شدم که ایشان بلافاصله بعد از درگیری پیش آمده شکایت نمود که بنده بدون علت به وی وهمسرش فحاشی کرده ام وفرزند وی را به قتل تهدید کرده ام وبرای من اظهارنامه فرستاد.که بنده نیز متعاقباً به روی وی شکایت نشر اکاذیب ونصب دوربین نمودم ویکی از ساکنین آپارتمان نیز صحبتهایم را در تحقیق محلی پلیس تایید نمود وصورتجلسه تحقیقات محلی را امضا نمود.این فرد می گوید صدای ضبط شده فحاشی وتهدید به قتل ما را دارد.خواستم ببینم نتیجه چطور می تواند به پیش رود؟باتشکر از دوستان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون نصب دوربین در مجتمع مسکونی باید با موافقت مالکان ساختمان باشد

انکار نمایید و طرف مقابل باید ادعای خود را اثبات نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

صدای ضبط شده مدرک کافی نیست اما اگر دلایل دیگری دارید میتوانید شمایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
صدای ضبط شده اماره است می‌توان بدان استناد کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه پرونده بستگی به مدارک موجود در پرونده و نظر قاضی رسیدگی کننده پرونده دارد.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام بستگی به ادله ومدارک و نظر قاضی پرونده دارد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادگاه بر اساس شواهد و دلایل و مستندات تصمیم گیری میکند و صدای ضبط شده به عنوان یک اماره قضایی برای یقین قاضی مورد توجه قرار میگیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تکذیب کنید. نتیجه قابل پیش‌بینی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

ادله های قانونی هر یک از طرفین بررسی میگردد و هرکدام که بتواند اتهامات انتسابی به دیگری را اثبات نماید طرف دیگر محکوم می شود البته دلایل باید قانونی باشد برای مثال صدای ضبط شده دلیل قانونی محسوب نمی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در پاسخ اظهارنامه قید کنید هیچ گاه چنین مواردی نموده و صرف ارسال اظهارنامه از جانب سما دلیل محق بودن شما نیست ،
ایشان برای نصب دوربین باید اجازه تمامی مالکین را اخذ می کردند
اگر صدا را دارد باید ارائه کند که در صورت ایجاد صدق بین می تواند مورد نظر مقام قضایی رسیدگی کننده قرار بگیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادسرا حرفهای دو طرف و حرفهای شهود دو طرف و مدارک دو طرف را می شنود و می بیند بعد تصمیم می گیرد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر مدارکی علیه شما جهت اثبات گفته هایش و فحاشی و تهدید به قتل داشته باشد شما محکوم می شوید از خود دفاع نموده و پرونده خود را پیگیری نمایید که نهایتاً با رضایت طرفین ای پرونده هامختومه گردد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

نشر اکاذیب نتیجه بخش نیست ولی نصب دوربین در پاگرد باید باتوافق همه نصب بشه و درب آپارتمان خودش مانعی نداره نه پاگرد.موضوع دیگه اینکه نصب دوربین در پاگرد جرم نیست ولی توسط بازپرس این مشکل حل میشه.و شکایت اولیه ی همسایه باید شاهد داشته باشه و ضبط صدا به تنهایی کافی نیست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شما فحاشی ننموده ایید وحتی صدای ضبط شده وجود داشته باشد مشخص خواهد شد که چه کسی فحاشی نموده است دفاع مناسب نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اقرار شما در کنار فیلم دوربین جرم شما را ثابت می کند .
همسایه بدن جلب رضایت سایر مالکین حق نصب دوربین را ندارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

تهدید و توهین جزای نقدی و حبس دارد از 2 تا 8 میلیون تومان جریمه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

صدا اماره است نیاز به مستندات قوی تر مثل شهادت شهود دارد امکان جرح شهود توسط شما هست دفاع فنی و دقیق لازم است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که صدا و فیلم دلیل نمی باشد اما به صورت اماره می‌تواند به دادگاه کمک نماید

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام مدارک ومستندات در رسیدگی ملاک است ونیاز به مراجعه وبررسی شرایط است واینکه تحت عنوان مزاحمت برای نصب دوربین اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد نصب دوربین باید با رضایت همه مالکین باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما چند بعد دارد که باید تک تک هر کدام از آنها را بررسی کرد