مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات با زندانی

برای رفتن به ملاقات کارت ملی باید همراهم باشد یا نیاز نیست؟

پاسخ ها :

ملاقات با زندانی

سوالات مرتبط

ملاقات با زندانی
سلام من نامزدم زندان تهران بزرگ هستش میخوام ببینمش ولی نمیدونم چطوری میتونم از رئیس زندان یا قاضی زندان اجازه ملاقات بگیرم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم....
ملاقات با زندانی
برای رفتن به ملاقات کارت ملی باید همراهم باشد یا نیاز نیست؟...
فرستادن نامه به زندانی محکوم به قتل
سلام میخوام برای یک زندانی یک نامه بفرستم از اشناهاش نیستم ایا طریقی هست یامیتونم ملاقاتش کنم؟راهی هست برای ارتباط باهاش؟...
ملاقات با زندانی
برادرم زندان تهران بزرگ است یک دونه اسپری فلفل از او گرفتن.6ماه هست با ما هیچ تماسی نداشته است و من راهم دور هست.آیا کسی میدونه چه روزی میتونم برم که ملاقات بدهند و همون غیرحضوری. بعد از کجا بفهمم کدا...