مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظر پزشک قانونی

سلام ، اگر موقع مراجعه به پزشک قانونی ، پزشک مربوطه به توضیحات و اثار نواحی صدمه دیده توجه ننماید و همه موارد اعلام شده را نه مشاهده کند و نه ثبت کند ، و برای 3 ماه بعد وقت دهد ،چگونه باید اعتراض کرد ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بعد از گذشت طول درمان و نظریه قطعی پزشکی قانونی، اگر اعتراضی داشتید، از طریق دادگاه اعلام کنید تا به کمیسیون ارجاع گردد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه دادسرا اعتراض خود را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به اعتراض به نظریه پزشکی قانونی می‌توانید اقدام بفرمائید تا برای بررسی مجدد به کمیسیون پزشکی ارجاع شود.