مشاوره حقوقی رایگان - پس دادن بیعانه ملک

باسلام من میخواستم ملک خودم رو بفروشم یک خریدارپیداشد، گف من قطعی می‌خوام ملک رو، پولم هم نقده مابقی رو وچک میدم، مارو ده روزمنتظرگذاشت ولی میگف که میخوام، همش می‌گفتیم یه بیعانه بزن تامامطمئن بشیم و جواب کس دیگه روندیم واگهی، فروش روهم پاک کنیم، حتی دیدیم ازش خبری نشدرفتیم بنگاه باشخص دیگری داشتیم قراردادمیبستیم که این اقازنگ زد گفت من میخوام به کس دیگر نفروشید و گفت بیاین مغازه من ،بیعانه بدم تاخیالتون راحت شه، رفتیم مغازش دومیلیون تومن به مابیعانه داد و ازمون امضاورسیدگرفت، فرداش قرار گذاشتیم بریم دفترخانه ثبت کنیم ، نه خودش اومد نه افرادی ازطرفشون، من و خانومم رو منتظرگذاشتن گفتن بریم بنگاه قولنامه بنویسیم مارفتیم یک ساعت اونجامنتظر موندیم اماازانها خبری نشد، تلفنی گفتن عصربریم بنگاه دوباره خبری ازانهانشد، این وسط فقط مارو اذیت کردن و مامشتریهای دست به نقدمان راهم ازدست دادیم، حال بعد دوروز به ماپیامک داده که پول من جورنشد بیعانه من راپس بدهید، تکلیف ماچیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید ملک خود را به هر کسی که خواستید بفروشید
به نظر بنده طبق عرف مبلغ بیعانه قابل استرداد نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر قراردادی تنظیم نشده باشد می‌بایست مبلغ را پس دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما اختیار مال خود را دارید و می‌توانستید به هر شخصی، ملک خویش را منتقل کنید. وانگهی وجه بیعانه از یک منظر بابت بدعهدی طرف مقابل در نظر گرفته شده است که شما می‌توانید این مبلغ را پس ندهید.