مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به ملک مجاور در صورت گوبرداری

سلام.دو زمين مسكوني كنارهم.يكي اززمين ها شروع به گودبرداري وساخت و ساز نموده وبعدازيكسال زمين مجاور طرح شكايت ومطالبه خسارت نموده اند بابت دستكاري خاك بكر زمينشان كه نظريه هاي كارشناسي وبقيه حكم هارا گرفته وتاييد نموده اند به نظر شما مسئوليت اين موضوع مربوط به مالك؟مجري؟طراح؟ناظر؟ياچه كسي ميباشد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق رأی دادگاه باید عمل بشه
نظر قاضی دادگاه ملاک است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در این ارتباط، رأی دادگاه ملاک عمل خواهد بود لیکن به شکل درصدی طبق نظر کارشناس، مسئولیت متوجه افراد مختلف خواهد بود.