مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بخاطر مدرک

با سلام
من دبیر هستم و در دانشگاه تربیت دبیر در رشته دبیری مکانیک درس خواندم.در اوایل ورود ازما تعهد خدمتی گرفته شد و مدرک لیسانس در اختیار اموزش و پرورش ماند(متعهدین خدمت).الان مدرک م (لیسانس)ازاد شده،یکسال قبل از اتمام تعهد لیسانس،کارشناسی ارشد در یک دانشگاه دولتی و غیر فرهنگیان و حتی بدون استفاده از سهمیه فرهنگیان قبول شدم و درس خواندم،اموزش و پرورش از من تعهد گرفت و الان دوباره اموزش و پرورش مدرک ارشدم رو به من نمیدهد،خواستم بدونم میتونم از اموزش و پرورش در دیوان عدالت اداری شکایت کنم و مدرک مو ازاد کنم؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

میتونند مدرکتون رو ندهند چون شما در دانشگاه دولتی ارشد خوندید و شهریه نپرداختید دوبرابر سنوات تحصیلی تان باید خدمت کنید آموزش و پرورش مدرک ارشد شما رو جهت خدمت در آموزش و پرورش آزاد نموده و از شما تعهد به خدمت در ارگان خودش رو گرفته. بله میتونید در دیوان شکایت کنید منتها ما از وضعیت پرونده استخدامی شما بی خبریم تحت شرایطی این اختیار رو دارند که مدرکتان را ندهند. ما نمیدونیم اون شرایط محقق شده یا نه. شما در طول دوره ارشد حقوق و مزایا میگرفتید یا نه؟

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دیوان عدالت اداری نسبت به شکایت اقدام نمائید.