مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت بعد از واگذاری سهام

با سلام من یکی از اعضای هیئت مدیره هستم که شرکت در سال 92برنده سه مناقصه با قراردادهای جداگانه میشه و قرارداد با ارگان فوق منعقد میشود،در سال 96 پس از بهره برداری سه سایت یکی از سهامداران و اعضای هیئت مدیره بابت واگذاری یکی از سایتها از شرکت به شرکتی که سهامدار معرفی میکند تمامی سهام خود را به دیگر اعضای شرکت واگذار میکند و طی صورتجلسه مجمع عمومی از شرکت خارج میشود و الان بعد از گذشت چند سال با طرح دعوی ادعای مالکیت دو سایت دیگر میکند آیا در صورت واگذاری سهام و خارج شدن از شرکت همچین ادعایی مورد قبول میباشد؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

سلام. اگر از شرکت خارج شده اند دیگه نمیتونند چنین ادعایی مطرح کنند. ضمنا بهتر بود نوع شرکت خودتان را اعلام میکردید. چون طبق قانون تجارت اقدامات شرکا بسته به نوع شرکت متفاوت خواهد بود. اجالتا چون ایشان سابقا عضو شرکت بوده اند حتی اگه صورتجلسه ثبت و آگهی هم نشده باشه در برابر ایشان قابل استناد هست.