مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو بابت اجرای مهریه

با سلام
همسرم خودرو بنده را که تنها راه در آمدم بوده(اسنپ) بابت مهریه توقیف کرده و بیکار شدم و الان که با همسرم و فرزند 8 ساله ام زندگی میکنم هیچ در آمدی هم ندارم خواستم بپرسم اولا برای رفع توقیف چیکار کنم دوما اگر رفع توقیف شد میتونم بعدش خودرو را به نام شخص دیگری سند بزنم تا دوباره به این دردسر نیفتم؟ با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید به مرجع دستور دهنده مراجعه کنید متنی تخصصی تنظیم گردد و به مستثنیات دین بودن اشاره نمایید
بدیهی است خودرو جزء مستثنیات دین نیست مگر اینکه تاکسی باشد یا تنها وسیله امرار معاش باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به علت اینکه تنها وسیله معاش شماست با ارائه مستندات درخواست رفع توقیف از مرجع مربوطه نمایید.بله