مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسرم

در مدت زندگی که با همسرم داشتم پدر محل کارم که 24ساعت سرکار بودم پدر این مدت همسرم در خانه پدرش بوده فردی در رفت و آمد بود که ادعا به این که از اقوام است و بعد از بدنیا آمدن فرزند رفت و آمد این شخص بیشتر شد به طوری که همسرم دیگه با بهانه های الکی به خانه نمی‌آمد تا اینکه طلاق غیابی گرفت من میتوانم بعد از مدت هشت سال از این دونفر شکایت کنم و به سزای عملش آن برسانم پدر این مدت بچه را از من دور میکردم و متوجه شدم بچه هیچ شباهتی به من ندارد و هر دوی اینها اعلام کردن بچه از این دونفر است ومن هیچ غلطی نمی توانم بکنم من در این مدت به افسردگی شدید ومشکل در کارم افتادم من میتوانم حقم را از این دونفر بگیرم

پاسخ ها :

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

درود
اگ اثبات شود بچه از شما نیست میتوانید از هر دو نفر آنها شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مرور زمان شکایت نفی نسب از زمان کشف خدعه 2 ماه می باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه زنا به استناد مدرک DNA فرزند در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.