مشاوره حقوقی رایگان - خرید وکالتی ملک

سلام من آپارتمانی را بابرادرم وکالتی خریدیم حالا بعداز گذشت چندسال خودش رانشان نمی‌دهد وادرسی هم ندارم فکرمیکنم ملک رافروخته باشد ممنون میشم راهنمایی کنید که چگونه ب حقم برسم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به مراجعه حضوری و بررسی مدارک هست بهتر است با مشاوره تلفنی موضوع را توضیح دهید

محمدپارسا

جناب آقای محمدپارسا :

دادخواستی مبنی بر الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده اگر مالک تصلی هست مطرح کنید در غیر اینصورت می بایست اسم مالک اصلی رو هم کنار فروشنده قید کنید. در پروسه رسیدگی متوجه می شود که ملک فروخته شده است یا خیر.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر برادر شما، بدون اجازه شما، اقدام به فروش آپارتمان کرده باشد این انتقال طبق قانون باطل است.